Wat anderen over mij zeggen…

Verandering vasthouden en continu verbeteren

Rober weet met zijn enthousiasme en concrete aanpak mensen te overtuigen en mee te krijgen in de noodzakelijke ontwikkelingen. Hij gaat altijd voor een duurzame oplossing waarbij de organisatie in staat is de verandering vast te houden en continu te blijven verbeteren.
Wessel van Zwolle

Wessel van Zwolle

BlueCompas

Making good communications is his key point

Rober is very efficient in project management and is very sharp in understanding customer’s requirements. Making good communications is his key point. I worked with him and found him as a good team member, he delivers great service.
Jewel Sayed

Jewel Sayed

ENDROiT

Glashelder en trefzeker telkens weer de juiste keuzes

Rober heeft veel kennis, inzicht en ervaring op het gebied van Supply Chain, Operations en Strategiebepaling bij OEM’ers en Maakbedrijven.  Het verbeteren en uitrollen van slimme en efficiënte processen is hem op het lijf geschreven. Doortastend weet hij glashelder en trefzeker telkens weer de juiste keuzes te maken en weet mensen te enthousiasmeren.
Albert Husken

Albert Husken

EMLOG Verum B.V.

Maakt complexe materie eenvoudig te begrijpen

Rober heeft veel kennis en ervaring op het gebied van het optimaliseren van processen en verandermanagement. Hij begrijpt heel goed de pijn die klanten ervaren en maakt complexe materie eenvoudig te begrijpen. Hij weet welke stappen snel het gewenste resultaat opleveren en doet dit op een doeltreffende manier.
Eric-Jan Dekker

Eric-Jan Dekker

ostendekker

Met de aangeschepte strategie wisten we snel resultaten te boeken

Rober maakte met heel concreet stappen duidelijk wat wij nodig hebben om onze medewerkers mee te nemen in de gewenste veranderingen. Door zijn aanpak en met zijn hulp hebben we onze strategie aangescherpt en wisten we al snel resultaten te boeken. Veel informatie begreep ik altijd wel maar kreeg ik niet omgezet. Door de hulp die Rober mij gegeven heeft kan ik zelfstandig weer grote stappen maken in mijn organisatie.
Winfred Ortse

Winfred Ortse

De Nooij Stainless

Met de bijdrage van Rober kwamen we in no-time tot het gewenste resultaat

Het orderproces verliep niet optimaal en had een nieuwe aanpak nodig. Rober maakte samen met de betrokkenen heel concreet welke stappen nodig zijn voor een optimaal proces. Met zijn bijdrage kwamen we in no-time tot het gewenste resultaat, waarbij de kwaliteit van het proces geborgd werd in het proces. Het leverde een duidelijke afloop, zorgde voor veel meer structuur in het proces en veel minder fouten en doorlooptijd
Maarten jongmans

Maarten jongmans

EndroIT

Vul het formulier in en ontvang het gratis eBook!