De Diagnosedag: bewezen sneller inzicht

Je bent aan het worstelen met procesverbetering. Je hebt plannen om te veranderen of bent al bezig met een implementatie. Je bent niet zeker of je op de juiste weg zit…

Werk je aan de oplossing? Of ben je van het pad af? 

Een of meerdere processen lopen niet optimaal. Ze hebben een ‘lek’, maar waar? Je bent op zoek naar een concreet advies.

Met de Diagnosedag krijg je alle lekken boven water.

Met hulp van een ervaren bedrijfskundige en senior manager weet je snel wat er aan scheelt. Binnen één dag zetten we jouw bedrijf weer op de rit.

Welke stappen zijn nodig? Hoe zet je de stappen? Wat leveren deze stappen op? Op deze drie vragen krijg je uitgebreid antwoord. Je kunt na de Diagnosedag snel en gericht met een oplossing aan de slag. Realiseer betere marges, bedien meer klanten en laat je omzet stijgen.

Voordelen Diagnosedag

 • Inzicht huidige situatie
 • Duidelijk stappenplan
 • Bespaar tijd & geld
 • Verbeter je marges
 • Ontdek de weg naar meer omzet

Rober heeft veel kennis en ervaring op het gebied van het optimaliseren van processen en verandermanagement. Hij begrijpt heel goed de pijn die klanten ervaren en maakt complexe materie eenvoudig te begrijpen. Hij weet welke stappen snel het gewenste resultaat opleveren en doet dit op een doeltreffende manier.

Eric-Jan Dekker

ostendekker

Vragen over de Diagnosedag

Wat is mijn investering voor de Diagnosedag?+

Voor slechts € 1.450 kun je snel en gericht op weg naar meer omzet. Met een heldere diagnose en een concreet plan van aanpak. Gebaseerd op een dag die geheel in het teken van jouw bedrijf staat.

Iets dat stiekem verder gaat dan het verbeteren van je proces… veel verder. De Diagnosedag gaat ook over helderheid in je hoofd en in je organisatie.

Hoe werkt de Diagnosedag?+

Het heet weliswaar de Diagnosedag… Maar stiekem zijn het twee sessies van een dagdeel. Dit hoeft niet perse op dezelfde dag te zijn. Je zou het ook organisatiescan, probleeminventarisatie of beginsituatie vaststellen kunnen noemen.

Je hoeft eigenlijk maar één ding te doen ter voorbereiding. Je stuurt vooraf het meest recente organogram.

Samen met jou en de bij het proces betrokken sleutelmedewerkers bespreken we alles. Binnen 1 tot 2 weken ontvang je een diepgaande inventarisatie en analyse. Tevens een concreet stappenplan. Inclusief fasering, aanpak en wat het oplevert.

Voor wie is de Diagnosedag?+

Je bent een DGA, directeur of senior manager van een OEM- of maakbedrijf. Je kent de verstoringen in je proces als geen ander. Waarschijnlijk worstel je met vragen. Op het gebied van het proces verbeteren, een transformatie of implementatie. Wat moet er nu echt gebeuren?

Je zou het wel zelf willen oppakken, vind je ook wel leuk. Je bent er niet slecht in, al zeg je het zelf. Maar je hebt nu echt hulp nodig om uit te puzzelen welke stappen je moet zetten. Hoe vlieg je dingen het beste aan. Je wilt concreet advies.

Rober heeft veel kennis, inzicht en ervaring op het gebied van Supply Chain, Operations en Strategiebepaling bij OEM’ers en Maakbedrijven.  Het verbeteren en uitrollen van slimme en efficiënte processen is hem op het lijf geschreven. Doortastend weet hij glashelder en trefzeker telkens weer de juiste keuzes te maken en weet mensen te enthousiasmeren.

Albert Husken

EMLOG Verum B.V.

Vragen over Rober

Waarom zou ik hier iemand voor inhuren?+

De realiteit is dat veel ondernemers het zelf willen doen. Ze willen rust in de tent, maar pakken het proces van verbeteren zonder structuur of doel aan. Veel bedrijven komen dus geen stap verder.

En laten we eerlijk zijn, als het jezelf zou lukken, zou je hier niet zijn. Je bent te druk en hebt te veel andere dingen aan je hoofd. Het zelf doen kost (veel) tijd en die tijd kun je beter aan andere dingen besteden.

Maar je zit er ook te dicht op. Zelfdiagnose werkt zelden. Je hebt een frisse (én gekwalificeerde) blik nodig… en die heb ik, Rober Dijkhuizen.

Wat maakt Robert zo’n geschikte partner?+

Ik ben één van de meest ervaren organisatie- en processpecialisten van Nederland.

Die bovendien:

 • Bijna 30 jaar (28) ervaring heeft met optimalisatie projecten
 • 8 jaar een directierol heeft vervuld
 • Strategisch en conceptueel denkt
 • Kritische vragen stelt
 • Complexe zaken eenvoudig maakt om te begrijpen
 • Dagelijks met het optimaliseren van processen bezig is
 • Ook snapt wat ondernemen is

Je kunt nu twee dingen doen

Optie 1: doorgaan zoals je bezig was.

Je kunt natuurlijk proberen om het tóch zelf op te lossen. Maar je weet wat ze zeggen; als je doet wat je deed, hou je wat je had.

Optie 2: contact over wat de diagnose jou brengt.

Dat kost je niks, behalve een beetje tijd.

Er zijn drie manieren om in contact te komen:

 1. Vul het formulier hieronder in
 2. Nog makkelijker: plan je belafspraak in via mijn online agenda
 3. Doorpakken? Bel direct op: 06-26344266

  Rober Dijkhuizen

  Meer weten?


  Dan maken we telefonisch even kennis. Geheel vrijblijvend uiteraard. Samen kijken we welke oplossing het beste bij jouw vraag past. Klik hier voor meer informatie over mij.


  Ik mail je binnen twee dagen om een vrijblijvende belafspraak te maken. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.

  Vul het formulier in en ontvang het gratis eBook!